Primark Nijmegen


Advertentie:

Primark Nijmegen

primark Nijmegen
Primark Nijmegen staat voor eind 2013 op de Primark planningen.
Pfff… Nou Nou, dat was lang wachten maar hij is er al! Fijn een nieuwe Primark in Nijmegen, anders is het best nog wel een ritje voor nodig door het land om bij een Primark te komen. Op dit moment staat deze op de planning van eind 2013 begin 2014, lekker makkelijk bereikbaar in het centrum van Nijmegen nabij het Plein 1944. Deze Primark Nijmegen winkel wordt ook groter (7000 m2) dan eerdere Primarks. Een goede toegevoegde waarde voor de mode stad Nijmegen.

HET PRIMARK NIJMEGEN ONLINE SHOPPING GEVOEL BELEVEN

Voordeel Voordeel Voordeel bij Primark, ga naar de Primark winkels, hier ook in de toekomst!

 >>>PRIMARK ONLINE SHOP<<<

De modeketen Primark is snelgroeiende, ondertussen hebben ze internationaal al meer dan 226 winkels in Europa.
>>>SHOPPING MUST BE FUN<<<

Voor genieten? Check de Primark Online Shop Folder

Uitzoeken voor de laatste aanbiedingen, actie prijzen en genieten!
Primarkfolder Tijdelijk geen folder.. kijk anders even hier

Primark Nijmegen

De snelgroeiende internationale modeketen Primark heeft nu al meer dan 226 winkels in Europa. Nederland telt nu al 6 vestigingen en wel in HoofddorpRotterdamZaandam en de tot nu toe de grootste is gelegen in Almere met enorm winkeloppervlakte! Ondertussen zijn Zoetermeer en Almere al open gegaan en binnenkort nog een in Eindhoven van maar liefst 7350 m2. Er is alweer een slag grotere in de maak: Nijmegen van maar liefst 7000 m2. Maar Den Haag zal de Mega Primark gaan krijgen van wel 8000 m2. Primark Zoetermeer haar deuren openen voor publiek in de herfst / winter van 2013. Alle Primark winkels hebben een zeer scherp geprijsd assortiment Dameskleding, Herenkleding en Kinderkleding met bijpassende Schoenen lijnen. :)

Ook de woonaccessoires in vele stijlen en vormen zijn hier verkrijgbaar. Voor het gezin van nu, een online store geeft mogelijkheden maar het gaat vooral om de beleving met van de kwaliteit en betaalbare prijzen.

Primark openingstijden en waar vinden we de Primark Shop

Primark adressen en de openingstijden van Primark

Primark weetjes, verleden en toekomst visie

Stil zitten doen ze daar niet, Primark Online Shop.. Wie weet voor nog betere bekendheid, er zijn nog steeds uitgebreide ontwikkelingen gaande, lees hier het Online Shop artikel.

 

Primark Online Shop

Primark Online Shop België 

Primark Online Shop España

Primark Deutschland