Primark Zoetermeer Openingstijden


Advertentie:

Primark Zoetermeer Openingstijden

Primark Zoetermeer Primark-zoetermeer-opening23oktober2013-11uur

Primark Zoetermeer Stadshart – Dit is de vijfde Primark Shop in Nederland. Primark werkt als een grote magneet werkt voor het jonge publiek. Dus ook voor onze Zoetermeerders…

Advertentie:

Het is eindelijk zover! 23 Oktober 2013 om 11:00 uur opende de vestiging Primark Zoetermeer in het Stadshart van Zoetermeer met een winkeloppervlakte van maar liefst 3530 m2. Het Stadshart van Zoetermeer is trots de entree van het Ierse fashionketen. De Primark is gevestigd in het overdekte gedeelte van het Stadshart, tegenover busstation Centrum West, de nieuwe Primark parel is dus eenvoudig bereikbaar voor onze PRIMARK bezoekers. Neem een voorproefje:
Primark-zoetermeer-stadshart-ingang

In 2012 is er al een hoop voorbereiding geweest en er zijn zelfs een aantal winkels verplaatst om ruimte te bieden voor Primark Zoetermeer. Het is in deze veel eisende modewereld is een must om aan de wensen van succesvolle retailers en de consumenten te kunnen blijven voldoen. De Primark Shop geniet een winkeloppervlakte van 3650 vierkante meter en is daarmee direct de op twee na grootste Primark vestiging van Nederland.
Primark Zoetermeer StadsHart

In 2012 is er al een hoop voorbereiding geweest en er zijn zelfs een aantal winkels verplaatst om ruimte te bieden voor Primark Zoetermeer centrum. Het is in deze veel eisende modewereld is een must om aan de wensen van succesvolle retailers en de consumenten te kunnen blijven voldoen. De Primark Shop geniet een winkeloppervlakte van 3650 vierkante meter en is daarmee direct de op twee na grootste Primark vestiging van Nederland. Naar verwachting zal Primark Zoetermeer haar deuren openen voor publiek in de Herst/Winter van 2013…

Uit de weekkrant.nl: Shoppingcentremanager Monique van Geemert: ‘De komst van een internationaal bekende en populaire retailer Primark maakt het aanbod van Stadshart Zoetermeer nog aantrekkelijker en breder voor consumenten, ook uit de regio. Consumenten hebben binnenkort in Zoetermeer nog meer keuze uit producten in alle verschillende prijscategorieen.’

Primark-zoetermeer-stadshartPrimark Zaandam Openingstijden

Primark-zoetermeer-etalage-kerst  Primark-zoetermeer-etalage

De snelgroeiende internationale modeketen Primark heeft nu al meer dan 220 winkels in Europa. Nederland telt nu al 6 vestigingen en wel in HoofddorpRotterdamZaandam en de tot nu toe de grootste is gelegen in Almere met enorm winkeloppervlakte! Ondertussen zijn Zoetermeer en Almere al open gegaan en binnenkort nog een in Eindhoven van maar liefst 7350 m2. Er is alweer een slag grotere in de maak: Nijmegen van maar liefst 7000 m2. Maar Den Haag zal de Mega Primark gaan krijgen van wel 8000 m2. Primark Zoetermeer haar deuren openen voor publiek in de herfst / winter van 2013. Alle Primark winkels hebben een zeer scherp geprijsd assortiment Dameskleding, Herenkleding en Kinderkleding met bijpassende Schoenen lijnen.

Primark adressen en de openingstijden van Primark

adresprimark-zoetermeer_Primark-Eindhoven

Primark weetjes, verleden en toekomst visie

Stil zitten doen ze daar zeker niet, Primark Online Shop.. Wie weet voor nog betere bekendheid, er zijn nog steeds uitgebreide ontwikkelingen gaande, lees hier het Online Shop artikel.

Primark Nederland helemaal voor jou!

Ondanks dat er nu al zoveel Primark shops open zijn komen er nog meer! Primark Nederland Online informeert je over de winkels van Primark en naar verwachting komen er nog wel 15 winkels bij, wie weet in Zeeland ook. In 2015 is er de enorm grote verbouwing gestart welke is verder gegaan in het begin van 2016 en deze is bijna klaar! Op de hoogte gehouden worden? Meldt je dan vandaag nog even gratis aan bij de Trends & Tips van Let’s Go Shop hier aan de zijkant van de pagina, deze website geeft je leuke tips en nieuwtjes over de Primark Nederland winkels. Ze wijzen je overzichtelijk de weg naar de shops en je krijgt vrijblijvende informatie over nieuwe ontwikkelingen en interessante fashion aanbiedingen van meerdere mode aanbieders. Er is een groot aanbod speciale Sieraden in de Primark collectie. Bij de Primark hebben ze veel accessoires zodat je niet zonder een nieuwe accessoires naar huis kan tijdens een bezoek aan een Primark.

Primark Nederland werkt aan de super Mega Primark Shop in Amsterdam, deze krijgt 3 ingangen en meerdere aantal etages om te shoppen. Primark Amsterdam heeft de ruimte hard nodig met alle bezoekers welke verwacht worden en biedt standaard lage prijzen voor hun assortiment van kinderkleding, herenkleding, dameskleding en en zijn ook mooie bijpassende schoenenlijnen te koop. Er wordt aan jong en oud gedacht; leuke kinderkleding en woonaccessoires zijn hier ook verkrijgbaar. Primark heeft alles voor het gezin van nu. Modeketen Primark is gestart in Ireland eind negentienhonderd negenenzestig en is de snelgroeiende internationale modeclub ter wereld. Er zijn nu al tegen de drie honderd winkels door heel Europa en het modebedrijf blijft lekker doorgroeien. Ook in Amerika zijn er winkels opengegaan, in Nederland zijn er nu al zo’n 13 vestigingen open. Je vindt ze in HoofddorpRotterdam en het Rotterdam ZuidpleinZaandamAlmere en ondertussen zijn ZoetermeerEindhovenVenlo en Arnhem ook open gegaan. Eindhoven is op dit moment de grootste Primark van Nederland en telt maar liefst 7350 m2. Enschede is al open gegaan en Nijmegen heeft maar liefst 7000 m2 en in Den Haag is de Mega Primark van wel 8000 m2 gekomen en ook Primark Dordrecht met 5000 m2 winkeloppervlakte is eind 2015 opengegaan. Een van de grootste Primark in Nederland is aan de Kalvermarkt met 3 verdiepingen aan het Spui in het hartje centrum van Den Haag.

Primark Openingstijden van de Nederlandse winkels:

Primark Arnhem, Primark AlmerePrimark AmsterdamPrimark Den HaagPrimark DordrechtPrimark EnschedePrimark EindhovenPrimark HoofddorpPrimark RotterdamPrimark Rotterdam ZuidpleinPrimark NijmegenPrimark VenloPrimark ZaandamPrimark Zoetermeer

Primark Online Shop, wat is het nieuws

Geen primark online shop voor Nederland? Er zijn testen voor geweest, maar de kosten waren te hoog, tsja, een stuk meer betalen willen we eigenlijk ook niet, toch? Het is zeker niet de wens van de Primark fans. Het was een ideale mogelijkheid maar om de lage prijzen te behouden in de winkels is hier jammer genoeg geen geld voor beschikbaar. Voorlopig komt er dus echt geen primark online shop. Maar we hebben wel leuke andere partijen gevonden dus wil je nu op dit moment toch graag voordelig online kleding bestellen? Neem dan een kijkje in een onderstaande online shops, dit is natuurlijk geen kleding van Primark. De shops bieden je ook lage prijzen en bestaan uit een gecombineerd aanbod van verschillende winkels online:

Online Winkelen Kleding

 

Outlet shoppen? Bekijk Roermond Outlet Online en Sla je Slag!

Roermond Outlet

Ook werken bij de Primark?

Zou je willen werken in de Primark winkel in jou omgeving? Dankzij de enorme oppervlakte die de Primark aan winkelruimte biedt, komen er bij iedere nieuwe opening ook meteen een heel aantal banen bij! Ook in de toekomst zullen er nog veel fulltimers en parttimers gevraagd worden voor het vullen van de vacatures. Hou de sollicitatie mogelijkheden dus maar goed in de gaten! De salarissen en de arbeidsvoorwaarden zijn gewoon marktconform. De Primark biedt goede regelingen wat betreft het pensioen, kinderopvang, vakantiedagen. Werken bij de Primark houdt in dat je terecht komt in een hele dynamische werkomgeving waar de handen uit de mouwen moeten worden gestoken! Op een drukke zaterdag moet de kleding gevouwen en teruggelegd en terug gehangen worden. Solliciteren op de vacatures voor winkelmedewerkers? Maak snel een gratis account aan met de onderstaande link en/of bekijk de openstaande vacatures.
Werken bij Primark

Primark giftcard saldo en leuke tips

De beste tip die je kunt krijgen: De primark cadeaukaart is het juiste geschenk voor de verjaardag van je vriend of vriendin. Ook leuk is zusje of je schatje tijdens de valentijn te verrassen met deze Primark giftcard. Je koopt hem bij de kassa of bij de klantenservice van de Primark en met een bosje bloemen erbij kan de party beginnen! Maar wat was eigenlijk het overgebleven saldo van de primark kaart? Via deze link kan je dat eenvoudig controleren, je vult de code in welke achterop de Primark Gift Card vermeld staat.

Primark Adressen in Nederland:

Primark Almere Adres

Primark Arnhem Adres

Primark Amsterdam Adres

Primark Den Haag Adres

Primark Dordrecht Adres

Primark Eindhoven Adres

Primark Enschede Adres

Primark Hoofddorp Adres

Primark Nijmegen Adres

Primark Rotterdam Adres

Primark Rotterdam Zuidplein Adres

Primark Venlo Adres

Primark Zaandam Adres

Primark Zoetermeer Adres

Primark Nederland
Primark Online Shoppen
Primark Online Shopping
Primark Online Shop

Buitenlandse Primark websites:

Primark Online Shop België
Primark Online Shop España
Primark Online Shop čeština
Primark Deutschland
Primark Österreich

Shoppers, kijk ook hier eens hier:

Roermond Outlet  |  Roermond Outlet Dameskleding  |  Roermond Outlet Herenkleding