Primark Rotterdam Adres


Advertentie:

Primark Rotterdam Adres

primark rotterdam adres

Je vindt tegenwoordig al tweemaal het Primark Rotterdam Adres. Lekker genieten van nieuwtjes en schitterende mode, handig als je bij de Primark winkels in Rotterdam wil komen. Alvast met deze Primark website een beetje in de Primark stemming komen voordat je de winkel bezoekt, dat kan. Kom je ook uitzoeken, het is gewoon fijn met die standaard lage prijzen, in de Primark bekijk je de aanbiedingen en gooi je je tas vol. Een dagje Primark is echt wel de moeite waard, zoveel voordelen vind je niet nergens anders. De Primark winkels zijn om van te genieten, ze zijn modern en voorzien van de laatste mode. Check het overzicht en kies de Primark bij jou in de buurt. Tot straks!

Advertentie:

Primark Rotterdam Adres & Openingstijden:

Primark Rotterdam Adres is het Poolsterplein:
maandag 11:00 – 19:00
dinsdag 09:00 – 19:00
woensdag 09:00 – 19:00
donderdag 09:00 – 19:00
vrijdag 09:00 – 21:30
zaterdag 08:30 – 18:00
zondag 12:00 – 17:30

en de tweede primark in Rotterdam is aan het Zuidplein:
maandag 11:00 – 18:30
dinsdag 09:00 – 18:30
woensdag 09:00 – 18:30
donderdag 09:00 – 18:30
vrijdag 09:00 – 21:00
zaterdag 09:00 – 18:00
zondag 12:00 – 17:00

Primark Nederland just for you!

Er gaan ook nog nieuwe shops open denkt Primark Nederland, ondanks dat er nu al zo veel Primark Winkels open zijn gegaan! Naar verwachting komen er nog wel 15 winkels bij, wil je ook op de hoogte gehouden worden? Meldt je dan vandaag nog even gratis aan bij de Trends & Tips van Let’s Go Shop hier aan de zijkant van de pagina, deze website geeft je leuke tips en nieuwtjes over de Primark Nederland winkels. Ze wijzen je overzichtelijk de weg naar de shops en je krijgt vrijblijvende informatie over nieuwe ontwikkelingen en interessante fashion aanbiedingen van meerdere mode aanbieders.

Aan het einde van 2015 en ook nog in het begin 2016 werkt Primark Nederland aan een Mega Primark Shop in Amsterdam, deze krijgt drie ingangen en vele etages om lekker te kunnen shoppen. Primark winkels hebben allemaal super lage prijzen voor hun assortiment van herenkleding, dameskleding en en zijn ook mooie bijpassende schoenenlijnen voorhanden. Er wordt aan iedereen gedacht; leuke kinderkleding en woonaccessoires zijn hier ook verkrijgbaar. Primark heeft alles voor het gezin van nu. Modeketen Primark is gestart in Ireland eind negentienhonderd negenenzestig en is de snelgroeiende internationale mode-club ter wereld. Er zijn nu al tegen de drie honderd winkels door heel Europa en het modebedrijf blijft lekker doorgroeien. Ook in Amerika zijn er winkels opengegaan, in Nederland zijn er nu al zo’n 13 vestigingen open. Je vindt ze in HoofddorpRotterdam en het Rotterdam ZuidpleinZaandamAlmere en ondertussen zijn ZoetermeerEindhovenVenlo en Arnhem ook open gegaan. Eindhoven is op dit moment de grootste Primark van Nederland en telt maar liefst 7350 m2. Enschede is al open gegaan en Nijmegen heeft maar liefst 7000 m2 en in Den Haag is de Mega Primark van wel 8000 m2 gekomen en ook Primark Dordrecht met 5000 m2 winkeloppervlakte is eind 2015 nog opengegaan. Een van de grootste Primark in Nederland is aan de Kalvermarkt en het Spui in hartje centrum met 3 verdiepingen in Den Haag.

Primark Openingstijden in Nederland:

Primark Almere OpeningstijdenPrimark Arnhem OpeningstijdenPrimark Amsterdam OpeningstijdenPrimark Den Haag OpeningstijdenPrimark Dordrecht OpeningstijdenPrimark Enschede OpeningstijdenPrimark Eindhoven OpeningstijdenPrimark Hoofddorp OpeningstijdenPrimark Rotterdam OpeningstijdenPrimark Rotterdam Zuidplein OpeningstijdenPrimark Nijmegen OpeningstijdenPrimark Venlo OpeningstijdenPrimark Zaandam OpeningstijdenPrimark Zoetermeer Openingstijden

Primark Online Shop nieuwtjes

Een primark online shop voor Nederland, dat zou handige mogelijkheden geven.  Maar om de lage prijzen te behouden in de winkels is hier jammer genoeg geen geld voor beschikbaar, tsja, er is dus echt geen primark online shop. De testen zijn er er wel voor gedaan, maar de kosten waren te hoog, tsja, een stuk meer betalen willen we eigenlijk ook niet, toch? Het is zeker niet de wens van de Primark fans. We hebben andere partijen Zou je nu op dit moment toch graag voordelig online kleding bestellen? Neem dan een kijkje in een onderstaande online shops, dit is natuurlijk geen kleding van Primark. Deze shops bieden je kwaliteit en lage prijzen en bestaan uit een gecombineerd aanbod van verschillende winkels online:

Online Winkelen Kleding

 

Outlet shoppen? Bekijk Roermond Outlet Online en Sla je Slag!

Roermond Outlet

Ook werken bij de Primark?

Zou je graag willen gaan werken in de Primark Shop bij jou in de buurt? Hou dan de solicitatie mogelijkheden in de gaten. Hoe te solliciteren bij Primark? Maak gratis een account aan met de onderstaande link en/of bekijk de openstaande vacatures.
Werken bij Primark

Primark giftcard saldo en tips

Bijzondere gelegenheid? Dan wil je zeker wel met een uniek cadeau aankomen. De primark giftcard is dan het juiste geschenk;  voor een verjaardag van een vriendin, of verras je zusje of je meisje tijdens de valentijn heren! Deze Primark giftcard koop je aan alle kassa’s of bij de klantenservice. Een bosje bloemen is erbij en je bent klaar voor de party! Maar wat was nu het overgebleven saldo van de primark kaart? Via deze link kan je dat eenvoudig controleren, je vult de code in welke achterop de Primark Gift Card vermeld staat.

Primark Adressen in Nederland:

Primark Almere Adres

Primark Arnhem Adres

Primark Amsterdam Adres

Primark Den Haag Adres

Primark Dordrecht Adres

Primark Eindhoven Adres

Primark Enschede Adres

Primark Hoofddorp Adres

Primark Nijmegen Adres

Primark Rotterdam Adres

Primark Rotterdam Zuidplein Adres

Primark Venlo Adres

Primark Zaandam Adres

Primark Zoetermeer Adres

Primark Nederland
Primark Online Shoppen
Primark Online Shopping
Primark Online Shop

Buitenlandse Primark websites:

Primark Online Shop België
Primark Online Shop España
Primark Online Shop čeština
Primark Deutschland
Primark Österreich

Shoppers, kijk ook hier eens hier:

Roermond Outlet  |  Roermond Outlet Dameskleding  |  Roermond Outlet Herenkleding